Hoe huur ik?

1. Voorbereiding

Voorbereiding is het halve werk. Bedenk van tevoren goed welke apparatuur u nodig hebt voor uw productie. Als u er niet uitkomt, kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij denken graag met u mee!

2. Kiezen

Huren bij Cine Media Groep is heel eenvoudig. Bekijk het volledige aanbod op de site, en bepaal vervolgens de apparatuur die u graag wilt huren.

3. Contact

Als u precies weet wat u wilt huren, stuur dan een mail naar [email protected]. Geef hierin aan wat u wilt huren, en voor welke periode. 

Huurt u voor het eerst bij Cine Media Groep? Wij vragen u dan om een kopie van uw legitimatiebewijs en een uittreksel van de Kamer van Koophandel met de mailaanvraag mee te sturen.

Als wij uw mail binnenkrijgen bekijken wij zo snel mogelijk de beschikbaarheid van de apparatuur, en sturen wij u een bevestigingsmail met daarin de prijs en het moment waarop u het kunt komen afhalen. Als blijkt dat bepaalde apparatuur niet beschikbaar is, zullen wij proberen suggesties te doen voor eventuele alternatieven.

Bellen kan uiteraard ook: 050-3137337 of 06-28153357

4. Afhalen

Cine Media Groep zet de apparatuur klaar zodat u bij het afhalen niet lang hoeft te wachten. Meestal kan de apparatuur de namiddag vóór de huurdatum worden opgehaald. Samen nemen wij de pakbon met u door, en u ondertekent deze. Na het afrekenen van de huursom en borg kunt u de apparatuur meenemen en aan de slag gaan.

 

5. Terugbrengen

Aan het eind van de huurperiode brengt u de apparatuur vóór 10:00 's morgens weer terug. Wij controleren of alles aanwezig en onbeschadigd retour is en storten uw borg terug op uw bankrekening.