Video Editing

Naast de verhuur van camera's en toebehoren, verzorgt Cine Media Groep ook videomontages voor diverse klanten. Van corporate films tot impressievideo's van een evenement, Cine Media Groep maakt het graag voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Montage

De montage is misschien wel het mooiste gedeelte van de productie. Hier ontstaat de magie van de film. Alle onderdelen van de productie komen hier bij elkaar. Onze editors hebben veel ervaring met het opbouwen van een verhaal. Het kan zijn dat de editor alleen werkt, maar veelal is de regisseur er ook bij aanwezig. Wij kunnen hierdoor snel en efficiënt werken. U bent als klant ook van harte welkom om een keer te zien hoe het werkt.

 

Effecten

Effecten kunnen benadrukken, versnellen, en verduidelijken. Effecten moeten met zorg worden gebuikt. Ze moeten het resultaat beter maken en niet tot kitsch laten verworden. Wij maken gebruik van Adobe After Effects, dat is een compositing-programma dat ruimte laat voor alle creatieve mogelijkheden. Daarnaast maken we gebruik van talloze kleine effecten en overgangen die het mogelijk maken snel te kunnen werken.

Kleurcorrectie

Met kleurcorrectie kunnen we bepalen wat de sfeer wordt in de beelden. Warm, of juist koel, het moment van de dag in kleur. We corrigeren ook de beelden zodat ze goed op elkaar aansluiten en het gevoel doorloopt. We kunnen dramatiek aanbrengen door delen van het beeld aan te zetten met zware contrasten. Correctie is een kwestie van gevoel.

Oplevering

Nadat het product voor u en voor ons 100% naar tevredenheid is leveren wij op. Tot die tijd willen we dat u als klant alle invloed heeft die nodig is voor een perfect eindresultaat. Wij leveren alle formaten die u nodig heeft voor de verschillende media. Wij hebben daar verstand van. Na de oplevering krijgt u van ons een garantie op het product. Graag vertellen wij u persoonlijk hoe we dat aanpakken.

Video Editing Groningen